رمز موفقیت، دانستن چیزهایی است که دیگران نمی‌دانند ...
The secret of success is to know something that nobody else knows

www.Daitanos.ir
بایننس

بایننس

پست شماره 60
12:41 , شنبه 09 اسفند 1399

صرافی بایننس (BINANCE) یکی از محبوب‌ترین و بزرگترین صرافی‌های ارز دیجیتال در دنیا است که شما می‌توانید در این صرافی به خرید و فروش کوین‌های مختلف در حوزه ارز های دیجیتال بپردازید. در این مقاله قصد داریم صرافی بایننس (BINANCE) را باهم بررسی کنیم و ببینیم چه خدماتی به مشتریان خود ارائه می‌دهد که آن را به بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال تبدیل کرده است.

برای مشاهده ادامه مطلب کلیک کنید.

پیدایش صرافی‌های ارز دیجیتال

ارزهای دیجیتال به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین بازارهای جهانی در بین مردم دنیا است. دوازده سال پیش و در تاریخ 3 ژانویه 2009 شبکه بیت‌کوین شروع به‌کار کرد و به سرعت در بین هوادارانش محبوب شد. اما نبود بستری برای خرید و فروش بیت کوین دسترسی به این ارز دیجیتال را محدود می‌کرد. در اینجا بود که برخی از فعالان، با ایجاد یک بستر مناسب و امن سعی کردند زیرساختی فراهم کنند تا مردم دنیا بتوانند بیت‌کوین‌های خود را خرید و فروش کنند. به همین دلیل صرافی‌های یا همان اکسچنج (Exchange) ارزهای دیجیتال به‌وجود آمدند.

تاریخچه صرافی بایننس

صرافی بایننس یک صرافی چینی است که در سال 2017 افتتاح شد. چانگپنگ ژائو (Changpeng Zhao) با نام اختصاری CZ، مدیر و بنیانگذار بایننس است. در آن زمان صرافی‌های بزرگ و قدیمی‌تر دیگری نظیر Bittrex, Bitfinex, btc_e, Coinbase, Poloniex نیز در بازار فعال بودند. از این رو کار برای دیده شدن صرافی‌های کوچکی مثل صرافی بایننس، بسیار سخت بود.

آموزش صرافی بایننس

اما بعد از مدتی برخی از صرافی‌های بزرگ نظیر صرافی بیتکرس، براساس تحریم‌های بین‌المللی اقدام به بلوکه کردن حساب‌های ایرانیان و سایر کشورهای تحریم شده کردند. همین امر باعث شد تا سرمایه‌های زیادی به سمت صرافی‌های جدید بروند. یکی از این صرافی‌ها بایننس بود. تداوم روند خوب خدمات صرافی بایننس به حدی بود که به سرعت آن را به یکی از محبوب‌ترین صرافی ارزهای دیجیتال تبدیل کرد.

بایننس ابتدا تنها یک صرافی خرید و فروش ساده بود که تنها از چند کوین اصلی بازار پشتیبانی می‌کرد، اما امروزه بایننس بسیار گسترده‌تر از قبل شده و خدماتی چون پشتیبانی از معاملات مارجین با لوریج‌های متنوع، ارائه خدمات بازار  آتی وآپشن در کوین‌های مختلف، استیک کوین‌های POS، فارمینگ پروژه‌‌های دیفای، استخر ماینینگ بایننس، برگزاری IEOهای متنوع، خدمات شتاب‌دهنده استارتاپ‌ها با سرمایه‌گذاری و اسپانسری خود بایننس و... را به مشتریان خود ارائه می‌دهد.

چرا صرافی بایننس محبوب شد؟

شفایفت در ارائه خدمات، دقت خوب در عملیات خرید و فروش، سرعت بالا در عملیات واریز و برداشت‌ها و همچنین امنیت بالای سایت و ارائه خدمات نوین از جمله مواردی بود که هر روز به مشتریان صرافی بایننس اضافه می‌کرد. از آن زمان تا به امروز بایننس در بین صرافی‌های موجود، همواره پیشتاز بازار بوده است. به‌طوری که به بزرگترین اکسچنج ارزهای دیجیتال در دنیا تبدیل شده است.

مشخصات صرافی بایننس

  • نوع وبسایت: صرافی ارزهای دیجیتال
  • افتتاح شرکت: 2017
  • مقر شرکت:  Shibuya-ku, Tokyo
  • روش‌های واریز: ارزهای دیجیتال، فیات (Fiat)
  • روش های برداشت: ارزهای دیجیتال، فیات (Fiat)
  • کیفیت ارائه خدمات سایت : عالی
  • وضعیت امنیت : خوب
  • پشتیبانی : خوب
  • وبسایت رسمی:‌ Binance.com

بایننس چه کوین‌هایی را پشتیبانی می‌کند؟

همان‌طور که توضیح دادیم ابتدا صرافی بایننس تنها کوین‌های اصلی بازار را پشتیبانی می‌کرد. اما امروزه تعداد بسیار زیادی از کوین‌های موجود در بازار ارزهای دیجیتال را می‌توانید در بایننس خرید و فروش کنید. لیست ارزهای دیجیتالی که در این صرافی پشتیبانی می‌شوند را می‌توانید در سایت صرافی بایننس مشاهده کنید. 

به دلیل تحریم، همواره برای ورود به بایننس از vpn استفاده کنید.


بایننس کوین (BNB)

بعد از مدتی بایننس برای تسهیل در ارائه خدمات به مشتریان و توسعه خدمات شرکت، اقدام به ایجاد کوین خود به نام بایننس کوین (Binance coin) با نماد اختصاری (BNB) کرد. به این ترتیب بایننس کوین از طریق ICO و در جولای سال 2017 منتشر شد. از آن زمان به بعد مشتریان می‌توانند کارمزدهای خرید و فروش های خود را با BNB پرداخت کنند تا از تخفیف‌های تا 25% در کارمزد بهره ببرند. به این ترتیب بایننس کوین به سرعت مورد توجه بیشتری قرار گرفت.

آموزش صرافی بایننس

بایننس کوین ابتدا روی شبکه بلاکچین اتریوم (Ethereum) عرضه شد. اما بعد از استقبال عمومی مردم، شرکت بایننس در سال 2019 شبکه بلاکچین مخصوص به خود را به نام اسمارت چین (smart chain) راه‌اندازی کرد.

ویژگی‌های بایننس کوین (BNB)

از خاصیت‌های بایننس کوین، هزینه کارمزد بسیار پایین و همچنین سرعت تراکنش بسیار بالا است. شما می‌توانید در کمتر از 1 دقیقه هر میزان بایننس کوین را به هرجای دنیا انتقال دهید. بایننس کوین درواقع یک کوین نیمه متمرکز محسوب می‌شود که به شرکت بایننس وابسته است. دقیقا برعکس بیت‌کوین که به هیچ‌جا وصل نیست. بنابراین باید به آن مثل سهام یک شرکت نگاه کرد. هرچه صرافی بایننس گسترده‌تر شود و توسعه پیدا کند، بایننس کوین نیز ارزشمندتر می‌شود. اما باید به این نکته هم توجه کرد که اگر روزی شرکت بایننس به هردلیلی وجود نداشته باشد، کوین بایننس نیز دیگر ارزشی نخواهد داشت.

امنیت سایت بایننس

صرافی بایننس راهکاری های امنیتی نظیر Google 2FA (اتنتیکیتور) و آنتی فیشینگ به کاربران خود ارائه می‌دهد که امنیت حساب‌های معاملاتی آن‌ها را تا حد زیادی بالا می‌برَد. با این حال در تاریخ ۸ مه ۲۰۱۹ یک گزارش مبنی بر هک بایننس و سرقت دارایی‌ها به ارزش ۴۰ میلیون دلار منتشر شده است. بعد از این حادثه تمامی واریز و برداشت‌های سایت به‌جهت بررسی بیشتر متوقف شد. همین امر موجب وحشت سرمایه‌گذاران برای از دست دادن سرمایه‌های خود در صرافی بایننس شد. اما حدود یک هفته بعد، مدیر بایننس (CZ) اعلام کرد که تمامی مبالغ هک شده را به حساب کاربران برگردانده است. البته این کار را به هزینه شخصی خود و از محل سودهای شرکت پرداخت کرد. اما کمی بعد نیز توانست مبالغ هک شده را بازپس بگیرد.

آیا بایننس از کاربران ایرانی پشتیبانی می‌کند؟

یکی از بزرگترین مشکلاتی که کاربران ایرانی برای استفاده از خدمات صرافی‌های جهانی دارند، مسئله تحریم‌های بین‌المللی است. شاید مثال بلوک شدن دارایی‌های هزاران ایرانی در صرافی بیترکس _ BITTREX (در سال 2017)، بهترین مثال برای درک اهمیت موضوع باشد.

طبق تحریم‌های بین‌المللی کاربران ایرانی حق استفاد از خدمات صرافی بایننس را ندارند. این موضوع در قسمت قوانین و مقرارت (نسخه جدید) استفاده از خدمات سایتُ به‌نوعی اشاره شده است (در نسخه قدیمی صراحتا نام ایران نیز آورده شده بود). اما در ادامه به این نکته هم اشاره می‌کند که به دلیل قوانین ارائه خدمات بین‌المللی در برخی از کشورهای خاص، اختیار محدود کردن یا رد این قوانین را برای خود محفوظ می‌دارد.

به همین دلیل است که همیشه تاکید می‌کنیم، درصورت استفاده از خدمات سایت‌های خارجی (نظیر بایننس و...)، به هیچ عنوان در این صرافی‌ها احراز هویت انجام ندهید.

نکات امنیتی اتصال به بایننس

برای اتصال به حساب‌های شخصی خود به هیچ‌عنوان از ip ایران استفاده نکنید. برای حل این مشکل می‌توانید از vpn هایی که ip شما را تغییر می‌دهند استفاده کنید. اما دقت کنید که اگر به‌عنوان مثال از ip کشور هلند برای اتصال استفاده می‌کنید، همیشه از ip های همان کشوربرای اتصال به اکسچنج‌های خارجی استفاده کنید. هدف از این کار این است که آن‌ها فکر کنند شما از کشوری دیگر به صرافی متصل شده‌اید. اما نباید ip شما مرتبا تغییر کند. زیرا آن‌ها متوجه این موضوع خواهند شد.

ایرادی که استفاده از vpn برای اتصال ایجاد می‌کند، این است که ممکن است وسط کار قطع شود و شما از آن بی‌اطلاع باشید. به این ترتیب ip شما در سایت ثبت می‌شود و موقعیت مکانی شما برای صرافی مشخص خواهد شد. برای حل این مشکل می‌توانید از vps (سرور مجازی) برای اتصال استفاده کنید. vps درواقع یک کامپیوتر مجازی با ip ثابت است. شما با اجاره سرورهای مجازی و با remote desktop می‌توانید از طریق یک کامپیوتر دیگر مثلا مستقر در کشور آلمان از اینترنت استفاده کنید و به هرجای دنیا وصل شوید. در این‌صورت حتی اگر ip شما مورد پیگرد هم قراربگیرد، نهایتا به آدرس سرورهای مستقر در آلمان می‌رسند. به این ترتیب هیچ‌وقت موقعیت مکانی شما لو نمی‌رود.

معرفی زیرشاخه‌های بایننس

بایننس با داشتن تیم مارکتینگ بسیار قوی در سال‌های اخیر توسعه‌های بزرگی داشته است. در ابتدا صرافی بایننس تنها یک اکسچنج ساده بود که مشتریان در آن به خرید و فروش مستقیم ارزهای دیجیتال می‌پرداختند. اما اکنون بسیار گسترده شده است به‌طوری که در زمینه‌های مختلف زیادی فعالیت دارد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلفی که زیر مجموعه بایننس هستند، اشاره می‌کنیم:

اکسچنج بایننس

این بخش ابتدایی‌ترین قسمت صرافی بایننس به شما می‌رود که در آن مردم می‌توانند ارزهای دیجیتال خود را به‌صورت مستقیم یا همان پیر تو پیر(P2P)، با هم معامله کنند. فرق معاملات بروکر و اکسچنج در این است که در معاملاتی بروکر، طرف معامله شما خود شرکت است و شما مثل یک فروشگاه خصوصی مجبورید هر قیمتی که شرکت برای شما تعیین کرده معامله کنید. این قیمت می‌تواند بسیار بالاتر از قیمت واقعی (در هنگام فروش به شما) یا بسیار پایین‌تر از قیمت واقعی (در هنگام خرید از شما) باشد. زیرا سود شرکت در اختلاف قیمت خرید و فروش از مشتریان است. اما در معاملات مستقیم یا پیر تو پیر (P2P)، مردم خودشان باهم به معامله می‌پردازند و سود شرکت تنها در کارمزد معاملات است.

آموزش صرافی بایننس

اکسچنج بایننس کار را در این‌جا به پایان نرساند و اکنون برای جذب مشتریان بیشتر، با ایجاد شعب مالی جدید در کشورهای مختلف، از انواع واریز و برداشت‌های فیات پشتیبانی می‌کند. به‌عنوان مثال بایننس لیر یعنی کاربران کشور ترکیه می‌توانند با ایجاد حساب کاربری، گذراندن مراحل احراز هویت و معرفی یک حساب بانکی که طرف قرارداد با شرکت بایننس است، به‌صورت مستقیم با لیر حساب خود را شارژ یا از حساب خود لیر برداشت کنند. به این ترتیب دیگر نیاز به تبدیل لیر به دلار یا یورو نداشته وجود ندارد.

آموزش صرافی بایننس

مارجین بایننس

در حالت خرید عادی (از نوع اکسچنج)، هر شخص تنها می‌تواند به اندازه موجودی حساب خود خرید و فروش کند. به‌عنوان مثال برای خرید 1 بیت‌کوین در قیمت 20 هزار دلار، شما باید به اندازه 20 هزار دلار در حساب کاربری خود موجودی داشته باشید. اما با استفاده از قابلیت مارجین بایننس شما می‌توانید بیش اندازه موجودی حسابتان خرید و فروش کنید.

روال کلی کار به این ترتیب است که صرافی بایننس مقداری اعتبار در اختیار شما قرار می‌دهد که با آن بتوانید بیشتر از موجودی حسابتان معامله کنید. اما مراقب باشید که در هیچ حالتی نباید میزان ضرر معاملات شما از میزان موجودی اولیه حسابتان بیشتر شود. در این‌صورت بایننس موجودی حساب شما را به‌جای تسویه ضرر حساب برداشت می‌کند. به‌عنوان  مثال شما در حساب خود 1000 دلار موجودی دارید. بایننس به شما تا 3 برابر موجودی حسابتان، اعتبار می‌دهد. اما به این شرط که هیچ‌گاه نباید مقدار ضرر معاملات شما از 1000 دلار (موجودی اولیه حساب) بیشتر شود.

هشدار: این کار با این‌که قدرت سود کردن شما را تا حد زیادی بالا می‌برد، اما ریسک کار را نیز به همان اندازه زیاد می‌کند. توصیه می‌کنیم که بدون آموزش‌های لازم و اطلاعات کافی در این زمینه فعالیت نکنید.

آموزش صرافی بایننس

آتی و آپشن در صرافی بایننس

اگر طرفدار معاملات آتی و آپشن در ارزهای دیجیتال هستید باید به شما این مژده را بدهیم که بایننس این خدمات را به نحو کاملا گسترده‌ای در ختیار مشتریان خود قرار داده است. به این ترتیب شما می‌توانید از معاملات آپشن و اختیار خرید و فروش در معاملات ارزهای دیجیتال استفاده کنید.

آموزش صرافی بایننس

استخر بایننس (Binance pool)

شرکت بایننس در ماینینگ و استخراج ارزهای دیجیتال نیز فعالیت‌های گسترده‌ای را انجام داده است. به همین منظور با ایجاد استخرهای متعدد این امکان را برای ماینرهای مختلف فراهم کرده تابتوانند با وصل شدن به استخرهای بایننس، مقدار بیشتری کوین ماین کنند.

آموزش صرافی بایننس

صندوق تامین نقدینگی بایننس (Liquid Swap)

بایننس به کسانی که معاملات مارجین انجام می‌دهند، اعتبار اعطا می‌کند. این اعتبار در قالب اهرم یا همان لوریج (leverage) در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد. اما مساله این‌جا است که برای معتبر بودن معاملات باید این اهرم پشتوانه داشته باشد. در اینجا شما می‌توانید مبلغ پشتوانه لازم برای اهرم معالمه‌گران را از طریق استخر بایننس در اختیار معامله‌گران قرار دهید و بابت این‌کارسود دریافت کنید.

دریافت سود بایننس (Binance earn)

 پروژه کسب سود بایننس یک راه حل برای سرمایه‌گذاری مشترک با بایننس و کسب سود از این طریق است. در این حالت بایننس پروژه‌های مختلف وارد مشارکت می‌شود و سرمایه این کار را از طریق علاقه‌مندان و سرمایه‌گذاران این حوزه تامین می‌کند. به این ترتیب هم بایننس سود می‌کند و هم سرمایه‌گذار.

آموزش صرافی بایننس

تنوع مختلف و دوره‌های زمانی متفاوت با بازدهی‌های مختلف از جمله مزایای این دپارتمان بایننس است. پروژه‌ها در قالب زیرشاخه‌هایی با سود متغیر (flexible terms) و سود ثابت (fixed terms) و در قالب نام‌های مختلفی مثل لانچ‌پد (Launchpad)، لانچ‌پول (Launchpool) و... تعریف می‌شوند. 

همچنین شما می‌توانید در این بخش کوین‌های (pos) خود را استیک کرده و هم‌زمان با نگهداری آن‌ها سود کسب کنید. البته این‌کار در اکسچنج‌ها و صرافی‌های آنلاین به دلایل امنیتی توصیه نمی‌شود.

وام دهی ارزهای دیجیتال بایننس (Binance crypto loans)

اگر فکر می‌کنید که برای وام گرفتن فقط باید به بانک‌ها مراجعه کنید، کاملا اشتباه فکر می‌کنید. در دنیای ارزهای دیجیتال شما می‌توانید بدون انجام پروسه‌های اداری پیچیده و معرفی کردن چندین ضامن معتبر و... از خود شرکت بایننس وام بگیرید. این کار در ازای گرو گذاشتن مبلغی سرمایه به جهت تضمین بازپرداخت مبلغ وام صورت می‌پذیرد.

آموزش صرافی بایننس

به این ترتیب اگر قیمت دارایی‌های شما در بازار نزولی پایین آمده و اکنون نیاز به پول نقد دارید، لازم نیست که دارایی‌های خود را در ضرر بفروشید. به‌جای این‌کار می‌توانید از سیستم وام‌دهی بایننس نقدینگی مورد نیاز خود را تامین کنید.

نحوه کار بسیار ساده است. تنها کافی است بعد از ورود به حساب کاربری خود، از منوی finance گزینه crypto loans را انتخاب کنید. سپس در جدول مقابل مقدار و نوع وامی که قصد دارید دریافت کنید را وارد کنید تا به شما مبلغی که به‌عنوان وجه تضمین نیاز دارید به شما نمایش داده شود. این مبلغ تا زمان تسویه کردن وام در حساب بایننس مسدود می‌شود. در ادامه مدت زمان وام خود (حداقل 7 روز و حداکثر 90 روز) را انتخاب کنید. در اتنها با تائید شرایط و قوانین گزینه borrow را انتخاب کنید تا عملیات وام‌دهی به‌صورت اتوماتیک انجام شود. در عکس زیر مقدار سود و بازپرداخت یک وام 100 دلاری را در بازه زمانی 90 روزه مشاهده می‌کنید.

آموزش صرافی بایننس

لازم به ذکر است که در صرافی بایننس شما می‌توانید هم وام بگیرید و هم دارایی‌های خود را به دیگران وام بدهید. اما نرخ دریافت سود از وام دهی به دیگران به مراتب بسیار پایین‌تر از حالت وام گرفتن است. 

شتاب دهنده بایننس (Binance accelerator)

شبکه بلاکچین بایننس برای توسعه پروژه‌های روی شبکه خود هر چندوقت یکبار برای علاقه‌مندان و توسعه‌دهندگان حوزه بلاکچین مسابقه برگزار می‌کند. به این ترتیب که تمامی شرکت کنندگان پروژه‌های بلاکچینی خود را برای لابراتوار بایننس می‌فرستند. سپس بایننس بهترین پروژه‌ها را اعلام می‌کند. اما جایزه این پروژه‌های برنده این است که خود صرافی بایننس به‌عنوان سرمایه‌گذار اصلی از پروژه‌ها حمایت می‌کند. این بخش می‌تواند برای استارتاپ‌های کوچک به جهت دیده شدن بسیار کمک کننده باشد.

IEO بایننس

عرضه‌های اولیه یکی از پر حاشیه‌ترین مباحث در ارزهای دیجیتال به شمار می‌آیند. کلاهبرداری‌های زیادی در درقالب ایده‌های خلاقانه و جدید با برگزاری ICO در دنیا انجام شده است. بایننس برای کوتاه کردن دست شیادان و کلاهبرداران در این بخش اقدام به احراز هویت پروژه‌های جدید در قالب IEO می‌کند. شما می‌توانید پروژه خود را در سایت بایننس ثبت کنید و پس از گذراندن مراحل احراز هویت و ارائه سند و مدرک برای اثبات پروژه خود، برگزاری IEO آن را به جهت جمع‌آوری سرمایه اولیه برای راه‌اندازی پروژه به بایننس بسپارید.

آموزش صرافی بایننس

اما اگر شما پروژه‌ای از خود ندارید بازهم می‌توانید به‌عنوان سرمایه‌گذار در این بخش مشارکت کنید. به این ترتیب که شما مدارک و محتویات پروژه‌های مختلف که به تائید بایننس رسیده‌اند را مطالعه می‌کنید و در هرکدام که علاقه داشتید، اقدام به سرمایه‌گذاری می‌کنید. لازم به ذکر است که برای این‌کار باید حساب بایننس شما وریفای شده باشد.

تراست والت بایننس (trust wallet)

تراست والت یکی از پروژه‌های استارتاپ در صرافی بایننس بود که بعدها با سرمایه‌گذاری بایننس، مالکیت آن به این شرکت انتقال یافت. تراست والت یک کیف پول مولتی کوین برای نگهداری ارزهای دیجیتال است. این کیف پول به‌صورت غیرمتمرکز عمل می‌کند و گزینه خوبی برای نگهداری امن ارزهای دیجیتال به‌حساب می‌آید. برای آشنایی بیشتر با این والت پرکاربرد می‌توانید مقاله بررسی تراست والت را مطالعه کنید.

آموزش صرافی بایننس

سایت کوین مارکت‌کپ (Coinmarketcap)

جالب است بدانید سایت معروف و مشهور coinmarketcap.com که از قدیم کلیه اطلاعات بازار را درخود جمع‌آوری کرده، توسط مدیرعامل بایننس (CZ) و در سال 2020 به مبلغ 400 میلیون دلار خریداری شده است.

نحوه ثبت‌نام در صرافی بایننس

ثبت‌نام در صرافی بایننس کار ساده‌ای است. کافی است ابتدا وارد سایت شوید و از قسمت بالای صفحه گزینه Register را انتخاب کنید.

آموزش صرافی بایننس

در این مرحله باید یک ایمیل معتبر و یک پسورد برای ورود به سایت انتخاب کنید. دقت کنید که پسورد انتخابی شما باید حداقل 8 کارکتر داشته باشد که در آن حداقل یک حرف بزرگ و یک عدد نیز استفاده شده باشد. بعد از تکمیل فرم تیک تائید پذیرش قوانین سایت را زده و گزینه Create Account را انتخاب کنید.

آموزش صرافی بایننس

در این مرحله بایننس برای امنیت بیشتر و اطمینان از این‌که شما کاربر واقعی هستید (تشخیص ربات نبودن کاربر)، از شما می‌خواهد تا قطعه پازل مشخص شده در تصویر را در جای مشخص شده جاگذاری کنید. برای این‌کار روی فلش زرد رنگ (قسمت پایین تصویر پازل) کلیک کنید و آن را در جای مشخص شده رها کنید.

آموزش صرافی بایننس

بعد از این مرحله بایننس برای ایمیلی که شما معرفی کردید، یک کد شش رقمی ارسال می‌کند که باید آن‌را در کادرهای مشخص شده وارد کنید.

اکنون حساب شما در بایننس ایجاد شده است

تبریک می‌گوییم. حساب کاربری شما در صرافی بایننس ایجاد شد. اکنون می‌توانید با انتخاب گزینه Go to Dashboard وارد پنل کاربری مخصوص به خود شوید. از قسمت Deposit می‌توانید حساب خود را شارژ کرده و به معامله بپردازید.

نکات امنیتی مهم برای کار در صرافی بایننس

همان‌طورکه توضیح دادیم. به علت تحریم‌های بین‌المللی، کاربران ایرانی مجاز به استفاده از خدمات صرافی‌های بین‌المللی مثل بایننس نیستند. پس به هیچ‌عنوان حساب خود را در این نوع صرافی‌ها وریفای نکنید.

البته بایننس تاکنون اقدام خاصی در این زمینه انجام نداده است. تنها توصیه می‌کند که اگر کاربر ایرانی هستید، حساب خود را خالی کنید. اما این دلیل نمی‌شود که به این صرافی اعتماد کامل داشته باشیم. لازم به ذکر است که در سال 2017 صرافی Bittrex بدون اطلاع قبلی، حساب تمامی کاربران ایرانی در این صرافی را به دلیل نقض تحریم‌های بین‌المللی و به‌دستور SEC و پلیس فدرال آمریکا مسدود کرد. هزاران کاربر ایرانی در آن زمان متحمل ضررهای سنگینی شدند.

اگر می‌خواهید به حساب کاربری خود وصل شوید، حتما یادتان باشد که IP اتصال شما غیر ایران باشد. برای این‌کار می‌توانید از vpn استفاده کنید. برخی از vpn ها در هنگام استفاده ممکن است قطع شوند و IP شما را آشکار سازند. برای جلوگیری از این مشکل بهتر است از vpnهایی استفاده کنید که firewall دارند. در این‌صورت به هنگام قطع شدن vpn، کل دسترسی به سایت را قطع می‌شود تا تهدیدی برای شما ایجاد نشود. به‌خاطر داشته باشید که همیشه از یک IP خاص برای اتصال به حساب خود استفاده کنید. زیرا درصورت تغییر IP زیاد، ممکن است صرافی به دلیل انجام عملیات مشکوک و جلوگیری از هک شدن، حساب شما را مسدود سازد. به این ترتیب برای آزاد‌سازی مجدد حساب نیاز به احراز هویت خواهید داشت.

اما این نکته را هم بدانید که سایت‌ها می‌توانند متوجه شوند که شما درحال استفاده از vpn هستید. بنابراین بهترین راه برای اتصال به اکسچنج‌های آنلاین نظیر بایننس، استفاده از سرورهای مجازی (vps) است. با این‌کار شما یک کامپویتر را با موقعیت مکانی یک کشور سوم اجاره می‌کنید و از طریق Remote Desktop به آن متصل می‌شوید. در این حالت دیگر هیچ‌وقت دچار قطعی IP نمی‌شوید و IP شما قابل ردیابی نیست. البته که اجاره vps به علت دلاری بودن فاکتور آن، هزینه‌های کمی هم ندارد.

سخن پایانی

در آخر هم یادتان باشد که اکسچنج همان‌طور که از نامش مشخص است، تنها محل مبادله است، نه نگهداری دارایی. وقتی شما داریی خود را در والت یک اکسچنج نگهداری می‌کنید، دقیقا مشابه آن است که من به شما شماره حساب بدهم و شما پول خود را در حساب من نگهداری کنید. در این‌صورت اگر روزی من از دسترس خارج شوم، شما دیگر به پول خود دسترسی نخواهید داشت. به‌عنوان مثال در سال 2014، با هک شدن سایت صرافی بزرگ MTGOX، بیش از هزاران بیتکوین به سرقت رفت و تمامی کاربرانی که دارایی‌های خود را در این سایت نگهداری می‌کردند، متحمل ضررهای سنگینی شدند.

اگر مطلب آموزش صرافی بایننس (BINANCE) برایتان مفید بود، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

منبع: talarebourse.com

توجه : تمام حقوق مطالب برای دایتانوس محفوظ می باشد.